pislya-futbolnogo-matchu-u-kharkovi-politsiya-vidkrila-dva-kriminalni-provadzhennya

Після футбольного матчу у Харкові поліція відкрила два кримінальні провадження

 • 5751 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Після футбольного матчу між командами "Шахтар" та "Динамо" у Харкові відкрито два кримінальні провадження. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Харківській області, передає УНН.

"Спортивне свято не обійшлося без правопорушень. За фактами використання піротехнічної продукції працівниками поліції складено 13 адміністративних протоколів за ст. 195-6 КУпАП. Окрім того, відкрито два кримінальних провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

У вказаних правопорушеннях викрили вболівальників, які прибули до Харкова з Києва. Зараз проводиться досудове розслідування.

Загалом під час футбольного матчу охорону публічного порядку та безпеки забезпечували понад 1800 правоохоронців. За безпекою дорожнього руху слідкували працівники патрульної поліції.

За даними поліції, матч відвідали близько 29 тисяч вболівальників.

Нагадаємо, 7 квітня на стадіоні "Металіст" у Харкові відбувся матч між командами "Шахтар" та "Динамо". Матч завершився з рахунком 4:3 на користь "Шахтаря", який і виступить у півфіналі Кубку України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП