pislya-neznachnogo-pidyomu-aktsiyi-agrokholdingu-kernel-znovu-vpali

Після незначного підйому акції агрохолдингу "Кернел" знову впали

 • 16220 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. На Варшавській фондовій біржі (WSE) трохи піднялися, а потім знову знизилися котирування акцій одного з найбільших операторів на олійному ринку - агрохолдингу "Кернел", передає УНН з посиланням на WSE.

Деталі

Так, вчора ввечері торги акціями "Кернел" закрилися за вартістю 49,05 злотих.

Сьогодні вранці торги акціями "Кернел" відкрилися за вартістю 50 злотих. Але в перебігу дня вони впали до вартості 49,3 злотих (-0,40%)

Додамо, що за останній місяць котирування акцій "Кернел" впали на 9,87%, за останні шість місяців - на 11,01%.

Доповнення

Справи у міжнародних судах з Михайлом Стадником створюють ризик дефолту "Кернел". Однак у Веревського про це не інформують на Варшавській біржі.

Додамо, що крім фінансових, агрохолдинг "Кернел" несе і репутаційні втрати. На компанію Веревського масово скаржаться фермери з різних регіонів України, звинувачуючи в махінаціях.

Але найбільш резонансною стала заява вдови покійного нардепа Валерія Давиденка Людмили про причетність людей Веревського до захоплення їхнього сімейного агрокомпанії "Агродом" в Чернігівській області.

У Веревського звинувачення заперечують, але пояснити навіщо створили клон на компанію Давиденка, з такою ж назвою, але непомітною крапкою в кінці ("Агродом.") - не можуть. УНН був свідком подій, коли пайовики ледь не побили людей Веревського, коли дізналися про махінації.

Українські Національні Новини

Економіка