pislya-operatsiyi-zalishila-servetku-v-tili-7-richnoyi-ditini-na-kiyivschini-likartsi-povidomili-pro-pidozru

Після операції залишила серветку в тілі 7-річної дитини: на Київщині лікарці повідомили про підозру

 • 735908 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. На Київщині повідомлено про підозру лікарці, яка після проведення операції залишила серветку в тілі 7-річної дитини, пише УНН з посиланням на Офіс Генпрокурора.

Деталі

Як повідомили в Офісі Генпрокурора, після виписки дитина скаржилася на погане самопочуття. Батьки доставили хлопчика до НДСЛ «Охматдит» у м. Київ. Там йому провели повторне оперативне втручання під час якого медичний персонал дістав з тіла дитини шматок серветки, залишеної після попередньої операції. Лікарці, яка залишила в тілі дитини серветку, повідомлено про підозру.

Цитата

«За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Бориспільської окружної прокуратури повідомлено про підозру лікарці за фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником (ч. 2 ст. 140 КК України)», - повідомив офіс Генерального прокурора у Telegram

Додамо

Досудове розслідування провело Бориспільське райуправління ГУ Нацполіції в Київській області. Якщо провину лікарки буде доведено, то їй загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З’єдналися між собою та утворили кільце: у Харкові 1-річна дівчинка проковтнула 11 магнітів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП