pislya-perekonlivoyi-promovi-u-sudi-britni-spirs-vse-zh-zalishili-pid-opikoyu-batka

Після переконливої промови у суді Брітні Спірс все ж залишили під опікою батька

 • 23895 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Суд Лос-Анджелеса відхилив клопотання співачки Брітні Спірс про позбавлення її батька Джеймі Спірса статусу опікуна - щонайменше наразі. Про це повідомляє видання Variety з посиланням на матеріали суду, передає УНН.

Деталі

"Нові судові документи в Верховному суді Лос-Анджелеса в середу свідчать, що суддя відхилив прохання адвоката Спірс... зняти її батька, Джеймі Спірса, з посади її єдиного опікуна", - пише видання.

При цьому вказано, що рішення не остаточне, і ці нові судові документи "не є прямою відповіддю на слухання минулого тижня, на яких Спірс дала вибухові показання; хоча Спірс виступила з переконливою 24-хвилинною заявою, суддя не може винести жодного рішення на підставі того, що вона сказала, оскільки їй ще потрібно подати прохання про припинення опікунства над нею".

"Клопотання того, хто перебуває під опікою, про призупинення повноважень Джеймса П. Спірса відразу після призначення каліфорнійської компанії Bessemer Trust як єдиного опікуна майна відхилено, не визначаючи остаточне вирішення питання", - йдеться в судових документах, поданих в середу.

У документі наголошується, що суд визнав Спірс "в значній мірі нездатною управляти своїми фінансовими ресурсами або протистояти шахрайству або неналежному впливу".

Що було раніше

23 червня Брітні Спірс виступила в суді в Лос-Анджелесі з проханням позбавити її батька статусу опікуна. Співачка розповіла, що той примушує її працювати проти її волі, приймати сильнодіючі ліки і використовувати протизаплідні засоби. За словами Спірс, її примушували приймати психотропний препарат літій, від якого вона "відчувала себе п'яною" і не могла розмовляти.

Співачка просила суд призначити її єдиним опікуном приватну фінансову компанію Bessemer Trust.

Українські Національні Новини

Новини Світу