pislya-poyavi-kadriv-z-pyanikh-vechirok-de-krivdyat-divchat-v-organizatoriv-obshuki-politsiya

Після появи кадрів з п'яних вечірок, де кривдять дівчат, в організаторів обшуки - поліція

 • 7460647 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. В організаторів п’яних вечірок проводять обшуки після появи у мережі кадрів, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат. Про це повідомляє Нацполіція у Facebook, пише УНН

Деталі

"Мережею шириться контент, який шокував багатьох з нас. Адже поки ми боремося з ворогом-терористом на усіх фронтах, окремі особи дозволяють собі влаштовувати вечірки з алкоголем, наркотиками та ґвалтуванням дівчат, при цьому знімають все та публікують у соцмережах, принижуючи гідність дівчат та паплюжать моральні цінності українського народу", - написала заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко у Facebook.

Національна поліція України оперативно взяла роботу цей кейс. Реакція буде швидкою та вичерпною, повідомила Павліченко.

"Як тільки в Інтернет-мережі з’явилася фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат, правоохоронці відразу розпочали відпрацювання. На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їхнього перебування", - вказали у поліції.

Як зазначається, у межах розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави.

"Зокрема оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів", - повідомили у поліції.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП