pislya-rankovogo-obstrilu-boyoviki-bilshe-ne-porushuvali-rezhim-tishi

Після ранкового обстрілу бойовики більше не порушували режим тиші

 • 7194 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Після ранкового обстрілу російсько-окупаційні війська в районі проведення операції Обєднаних сил (ООС) сьогодні більше не порушували режим тиші. Про це повідомляє прес-центр ООС, передає кореспондент УНН.

"Упродовж поточної доби російські окупаційні війська 1 раз порушили режим припинення вогню. Застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами не зафіксовано", - зазначили в прес-центрі.

При цьому у відомстві уточнили, що інформація про обстріли надійшла станом на 18.00 17 грудня.

Також у прес-центрі уточнили, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил протягом поточної доби немає. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Нагадаємо, від початку поточної доби, станом на 12.00 сьогодні, 17 грудня, в районі відсічі та стримування російської агресії у Донецькій та Луганській областях зафіксовано одну ворожу збройну провокацію. Сталася вона вранці, коли противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї в бік оборонців с. Гнутове.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування посилює підготовку до активізації бойових дій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК російсько-окупаційних військ шляхом створення та розгортання на передових позиціях додаткових підрозділів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП