pislya-ubivstva-zakharchenka-u-dnr-zaareshtovano-vzhe-dvokh-lyudey

Після убивства Захарченка, у "ДНР" заарештовано вже двох людей

 • 15668 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. Бойовики "ДНР" вночі здійснили арешти принаймні двох осіб. Водночас найближче оточення Захарченка намагається втекти з території "ДНР", повідомив на своїй сторінці в Facebook регіональний координатор Омбудсмена України в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський, передає кореспондент УНН.

"КПВВ "Майорск" працює тільки на в'їзд в "ДНР". КПВВ "Мар'їнка" та "Гнутове" з боку "ДНР" в'їзд і виїзд закритий. З "ДНР" людей не випускають не в РФ ні в ОРДЛО", - повідомив координатор Омбудсмена.

За його словами, бойові дії цієї ночі активно не велися, автоматні і кулеметні черги було чутно лише в Мар'їнці.

"Вночі були здійснені арешти, мені відомо про двох. До людей приходили прямо в квартири вночі. Найближче оточення Захарченко намагається втекти з території "ДНР". Переодягаються в цивільне і намагаються сховатися. Донецьк узятий в кільце військовою технікою, всі воєнізовані підрозділи НЗФ приведені в бойову готовність. Така обстановка за інформацією джерел у НЗФ "ДНР" триватиме 3 дні", - розповів Лисянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики не випускають людей з окупованих територій

Він зазначив, що сьогодні працює тільки КПВВ "Станиця-Луганська".

Нагадаємо, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в Донецьку у п’ятницю, 31 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ підтвердили загибель ватажка "ДНР" Захарченка

Після звістки про смерть ватажка у Донецьк висунулися деякі військові підрозділи НЗФ “ДНР” з передової лінії, місто перекрите, виїхати з міста не можна.

У Держдумі РФ заявили, що вбивство Захарченка обнуляє сенс мінських домовленостей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП