pislya-zitknennya-suden-bilya-beregiv-kitayu-propali-desyatki-lyudey

Після зіткнення танкера і суховантажу біля берегів Китаю зникли десятки людей

 • 12151 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Панамський нафтовий танкер зіткнувся з гонконгських суховантажем біля східного узбережжя Китаю, 32 людей зникли безвісти, повідомляє УНН з посиланням на Центральне телебачення Китаю (CCTV). 

Інцидент стався в суботу 6 січня о 20:00 у гирла річки Янцзи. Учасниками зіткнення стали нафтовий танкер Sanchi і суховантаж CF CRYSTAL. Внаслідок зіткнення було втрачено зв'язок з усім екіпажем нафтового танкера. Це судно належить іранської компанії BRIGHT SHIPPING LIMITED. На його борту знаходилися в цілому 32 людини - 30 громадян Ірану і два громадянина Бангладешу

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайські кораблі вперше у 2018 році увійшли у води поблизу спірних островів Сенкаку

Незважаючи на пошкодження, гонконгському суховантажу нічого не загрожує. На його борту знаходився 21 член екіпажу, всі вони благополучно врятовано.

На місце події прибули китайські рятувальні судна. На опублікованих фотографії з місця НП видно охоплений сильним полум'ям судно.

Як раніше повідомляло УНН, у Середземному морі зафіксовано перший випадок загибелі мігрантів у 2018 році - щонайменше восьмеро мігрантів потонули біля узбережжя Лівії.

Українські Національні Новини

Новини Світу