pislya-zustrichi-z-zelenskim-makron-napisav-post-u-twitter-ukrayinskoyu

Після зустрічі з Зеленським Макрон написав пост у Twitter українською

 • 29873 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським у президента Французької Республіки Еммануеля Макрона у соцмережі з'явився твіт українською мовою. Про це пише УНН.

Цитата

“Щодо ситуації в Донбасі, разом з Україною та Німеччиною ми продовжуємо мобілізувати свої зусилля і надалі рішуче налаштовані на пошук політичного рішення, що є єдиним можливим”, — написав Макрон у Twitter.

Щодо ситуації в Донбасі, разом з Україною та Німеччиною ми продовжуємо мобілізувати свої зусилля і надалі рішуче налаштовані на пошук політичного рішення, що є єдиним можливим. pic.twitter.com/B0GfLvxTVj

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) April 16, 2021

Що було раніше

У Парижі 16 квітня відбулася особиста зустріч Президента України Володимира Зеленського та президента Французької Республіки Еммануеля Макрона. Також лідери провели перемовини з канцлером Німеччини Ангелою Меркель у відеоформаті.

Путін не підключався під час переговорів з Макроном та Меркель.

Президент України Володимир Зеленський, канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Французької Республіки Еммануель Макрон закликали Росію до відведення своїх військ від українського кордону та анексованого Криму.

Українські Національні Новини

Політика