pisnya-pro-pidpal-budinku-gontarevoyi-zyavilas-reaktsiya-95-kvartalu

Пісня про підпал будинку Гонтаревої: з'явилась реакція "95 кварталу"

 • 13860 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Гумор "Кварталу 95" це гостра політична сатира, так було, є і буде. Про це йдеться в зверненні, оприлюдненому у Facebook-сторінці студії "Квартал 95" у відповідь на бурхливу реакцію суспільства на гумористичний номер про спалення будинку колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтаревої в ефірі "Вечірнього кварталу", передає УНН.

"Майже кожен новий випуск "Вечірнього Кварталу" стає резонансним, бо ми жартуємо на ті теми, які хвилюють суспільство. "Квартал" - це гостра політична сатира, так було, є і буде. Навіть, якщо це не подобається деяким політикам. Саме політики, їх дії і наслідки їх дій, які відчувають мільйони українців, дають нам привід для сатири. Ми вдячні хору імені Верьовки та нам шкода, що заслужений колектив незаслужено піддається інформаційній атаці. Колектив не брав участі в написанні матеріалу, тому, будь ласка, поважайте його", - йдеться в повідомленні.

Крім того, студія заявила, що її гумор – це її головна зброя.

"І поки наша зброя гостра і різка, ми будемо з гордістю займатися своєю справою", - заявили в студії.

Як повідомляв УНН, Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки та гуморист Євген Кошовий в ефірі "Вечірнього кварталу" виконали гумористичну пісню про спалення будинку колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтаревої. 

Українські Національні Новини

Суспільство