pitannya-podviynogo-gromadyanstva-dlya-diaspori-obgovoryuvatimut-v-uryadi-kilka-misyatsiv

Питання подвійного громадянства для діаспори обговорюватимуть в уряді кілька місяців

 • 6878 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Питання надання подвійного громадянства для представників діаспори обговорюватимуть в Кабінеті Міністрів протягом кількох місяців. Про це повідомив представник уряду у Верховній раді, народний депутат Вадим Денисенко журналістам у кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Поки що це заява (глави МЗС, - ред.). Поки це в принципі один із варіантів, який обговорюється. Це, по-перше, не формалізовано ні у який документ. І зараз, перш ніж формалізувати... Спочатку будь-яке питання треба проговорити... Ми повинні зараз пройти етап у кілька місяців для того, щоб проговорити всі ці речі. Тільки після того вже включати питання про подвійне громадянство або не включати", - повідомив парламентар.

За його словами, наразі немає впевненості в тому, що питання подвійного громадянства потрібно вирішувати. Крім того, на його думку, будь-яке рішення має як плюси, так і мінуси, і може тягнути за собою "запитання та складні відповіді або неможливість дати відповідь".

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що виступає за можливість подвійного громадянства для української діаспори.

Українські Національні Новини

Політика