pitannya-pro-impichment-p-agramuntu-mozhe-buti-rozglyanute-parye-28-29-chervnya-g-logvinskiy

Питання про імпічмент П.Аграмунту може бути розглянуте ПАРЄ 28-29 червня - Г.Логвинський

 • 9754 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Якщо на засіданні Парламентської Асамблеї Ради Європи буде змінений регламент, питання про імпічмент Педро Аграмунту буде розглянуто в середу або в четвер (28-29 червня). Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив народний депутат України, заступник голови Постійної делегацією Парламентської асамблеї Ради Европи Георгій Логвинський, передає УНН.

"Якщо все пройде в повному обсязі (необхідні зміни до регламенту - ред.), то вже в середу або в четвер доповідь стосовно пана Аграмунта буде поставлено в зал. Або в середу ввечері або в четвер. Це якщо пройде в повному обсязі, якщо воно пройде не в повному обсязі, то ми будемо грати тими картами, які у нас складають колоду, але повірте, у нас за спиною ще багато козирів", - сказав Г.Логвинський.

Він уточнив, що зміни в регламент буде розглядатися ПАРЄ "через пару хвилин", а "в середу або четвер, буде результат - сам імпічмент пану Аграмунту".

Як повідомляв УНН, в березні бюро ПАРЄ висловила недовіру П.Аграмунту.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомляли, що депутати Держдуми РФ разом з членами Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) і його головою Педро Аграмунт відвідали Сирію. З європейської сторони, за даними росЗМІ, до делегації увійшли близько 10 парламентаріїв з Іспанії, Італії, Чехії, Сербії та Бельгії.

Українські Національні Новини

Політика