pitannya-pro-pozbavlennya-avtoshkoli-v-yakiy-navchalasya-zaytseva-litsenziyi-virishitsya-zavtra

Питання про позбавлення автошколи, в якій навчалася Зайцева, ліцензії вирішиться завтра

 • 9264 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. В автошколі, в якій навчалася Олена Зайцева, засуджена за участь в смертельному ДТП в Харкові, знайшли цілий ряд порушень. Тепер школа може втратити державну реєстрацію та питання про це розгляне Головний сервісний центр МВС. Про це повідомив начальник ГУ Нацполіціі в Харківській області Олег Бех, передає УНН.

"Ми виявили ряд серйозних порушень і внесли клопотання про скасування держакредитації, ліцензії, і завтра (4 квітня - ред.) Має бути прийнято рішення", - сказав Бех.

Заступник начальника ГУ Нацполіціі в Харківській області Сергій Чиж в свою чергу уточнив, що мова йде про системні порушення, які стосуються не тільки процесу навчання Олени Зайцевої. Зокрема, мова йде, про переобладнання автомобілів без відповідної реєстрації, порушення ведення документації.

"В рамках кримінального провадження також доведено відсутність Зайцевої на заняттях в певні дні", - повідомив Чиж.
Зараз робота школи призупинена.

"Тому за підсумками перевірки ми призупинили діяльність автошколи і направили клопотання про скасування ліцензії. Нам прислали відповідь (знаходиться в кримінальному провадженні), що 4 квітня буде вирішуватися питання про позбавлення державної акредитації та ліцензії", - сказав С.Чіж.

Він також уточнив, що питання про позбавлення ліцензії і держакредитації розглядатиме Головний сервісний центр МВС.

Як повідомляв УНН, Апеляційний суд отримав справу Зайцевої-Дронова .

Як повідомляв УНН, засуджені за смертельне ДТП в центрі Харкова Олена Зайцева і Геннадій Дронов подали апеляційні скарги на вирок суду.

Нагадаємо, резонансне ДТП сталося 18 жовтня 2017 року центрі Харкова. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумській і провулка Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, в результаті чого загинули шестеро людей.

26 лютого 2019 року Київська райсуд Харкова визнав Олену Зайцеву і Геннадія Дронова винними в скоєнні смертельного ДТП і призначив їм покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП