pivdenna-koreya-posilyuye-zakhodi-po-borotbi-z-covid-19-naperedodni-pikovogo-kurortnogo-sezonu

Південна Корея посилює заходи по боротьбі з COVID-19 напередодні пікового курортного сезону

 • 33228 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. Південна Корея заявила в неділю, що посилить правила соціального дистанціювання на більшій частині країни на цьому тижні, попередивши, що її найбільша хвиля COVID- 19 може поширитися далі в сезон літніх відпусток. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Обмеження будуть збільшені до рівня 3 по чотирирівневій шкалі, що буде означати комендантську годину з 22:00 і заборону на зібрання більше чотирьох осіб з вівторка на два тижні для більшості районів, за винятком деяких невеликих округів.

Південній Кореї вдалося в значній мірі уникнути великого спалаху COVID-19 завдяки кампанії тестування та відстеження протягом першого року пандемії.

Але недавній сплеск інфекції підірвав довіру громадськості, незважаючи на те, що було відносно небагато критичних випадків і смертей.

На початку цього місяця уряд запровадив найжорсткіші обмеження рівня 4, в тому числі заборону на зібрання більше двох осіб після 18:00 у столиці Сеулі і сусідніх районах.

Додамо

Корейське агентство з контролю і профілактики захворювань в неділю повідомило про 1 487 випадків COVID-19, що є найбільшим збільшенням, зареєстрованим за будь-які вихідні під час пандемії.

Загальна кількість випадків інфікування в Південній Кореї зросла до 188 848 осіб, при цьому померло 2 073 людини.

Українські Національні Новини

Новини Світу