pivnichni-rayoni-nimechchini-postrazhdali-vid-uraganu

Північні райони Німеччини постраждали від урагану

 • 11174 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. На північні райони Німеччини обрушився удар стихії: сильні дощі з градом діаметром до 3 см і ураганний вітер, швидкість якого досягала 140 км/год. У Гамбурзі в четвер учені спостерігали справжній торнадо. Про це повідомляє УНН із посиланням на Deutsche Welle.

За даними Німецької метеорологічної служби, повітряний вихор сформувався приблизно в 10 кілометрах від аеропорту Гамбурга. Однак смерч був доволі слабкий і протримався короткий час, не встигнувши завдати серйозних руйнувань.

Як повідомляється, стихійне лихо в північній Німеччині стається вдруге протягом місяця.

Через негоду залізничному концерну Deutsche Bahn довелося зупинити рух регіональних і швидкісних поїздів у напрямку Ганновера, Гамбурга, Кіля і Бремена. В аеропортах Берліна були затримані вильоти кількох рейсів.

Не обійшлося без людських жертв. Неподалік від міста Ульцен (земля Нижня Саксонія) загинув п'ятдесятирічний чоловік унаслідок падіння дерева на машину, в якій він вирішив перечекати грозу. Його дружина, яка теж перебувала в автомобілі, отримала легкі поранення.

Як повідомляв УНН, через ураган у Москві і Підмосков'ї в кінці травня загинули, щонайменше, 16 осіб. Загальна кількість постраждалих - близько 140 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу