po-kharkovu-za-dobu-vorog-trichi-vdariv-z-rszv-sinyegubov

По Харкову за добу ворог тричі вдарив з РСЗВ - Синєгубов

 • 93983 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. По Харкову за минулу добу було три ворожі обстріли з РСЗВ, по області є поранені, повідомив у Telegram голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

"За минулу добу по інфраструктурі міста Харкова зафіксовано 3 обстріли з РСЗВ. Ворог завдав ударів по Київському району міста Харкова, внаслідок яких пошкодили житловий будинок і службовий автомобіль ДСНС України. Жертв немає", - повідомив Синєгубов.

Деталі

По області, з його слів, протягом доби обстрілів зазнав Харківський район: у селі Циркуни 2 особи поранені. У селі Шестакове від обстрілів постраждала жінка. "Вночі окупанти знову обстріляли Мерефу, горіли складські приміщення, попередньо постраждалих немає. Також піддавалися обстрілам Дергачівська і Чугуївська громади", - додав голова ОВА.

"Захисники України утримують зайняті рубежі у напрямку державного кордону з країною-агресором та надають ворогу гідну відсіч", - зазначив Синєгубов.

Він нагадав, що українська авіація завдала повітряного удару по підрозділах окупантів в районі населеного пункту Довгеньке. "Українські штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24М знищили ротно-тактичну групу, склад боєприпасів, скупчення броньованої техніки та російських військових", - відзначив голова Харківської ОВА.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП