po-obidi-boyoviki-trichi-obstrilyali-pozitsiyi-biytsiv-oos

По обіді бойовики тричі обстріляли позиції бійців ООС

 • 7476 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Станом на 18:00 незаконні збройні формування три рази обстріляли позиції Об'єднаних сил. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України, передає УНН.

"Протягом поточної доби, станом на 18:00 російські окупаційні війська 3 рази порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 1 випадок застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами", – зазначили в прес-службі.

При цьому у відомстві уточнили, що російсько-окупаційні війська здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм позицій Об’єднаних сил в районі населеного пункту Гнутове на Маріупольському напрямку.

Крім того, опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Красногорівка на Донецькому напрямку, а також в районі населеного пункту Лебединське – на Маріупольському напрямку. При чому підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на ворожі обстріли застосовували чергові вогневі засоби.

Також у Міноборони повідомили, що протягом поточної доби один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення.

Нагадаємо, незаконні збройні формування з початку доби і до 12 години не здійснили жодного обстрілу позицій Об’єднаних сил на Донбасі.

Як повідомляв УНН, за даними української розвідки, бойовики посилюють психологічний тиск на населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Так, у громадських місцях інтенсивно поширюються чутки про нібито "наміри України застосувати хімічну зброю на Донбасі".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП