po-selischu-pid-kupyanskom-vorog-za-dobu-vdariv-ponad-150-raziv

По селищу під Куп'янськом ворог за добу вдарив понад 150 разів

 • 198115 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. Російські війська минулої доби обстрілювали чотири райони Харківської області, по селищу Дворічна Куп'янського району зафіксовано понад 150 ударів. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Минулої доби ворог продовжував обстрілювати мирних людей та цивільну інфраструктуру населених пунктів Куп'янського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів області", - зазначив Синєгубов.

З його слів, протягом доби під ударами окупантів були Богодухів, Вовчанськ, Дворічна, Стрілеча, Ветеренарне та інші міста і села:

  • Внаслідок ракетного удару по місту Богодухів пошкоджені 13 житлових будинків та будівля дитячого садка. Отримав поранення 62-річний чоловік. Госпіталізований у легкому стані.
  • Протягом дня ворог масовано обстрілював з мінометів, артилерії та танків селище Дворічна Куп'янського району. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Зафіксовано більше ніж 150 ударів.
  • Внаслідок обстрілів Вовчанська Чугуївського району пошкоджено об'єкт цивільної промисловості та господарчі споруди.

"На лінії зіткнення ворог спробував просунутися вперед в районі Крохмального, але отримав відсіч та відступив з втратами. Наші захисники надійно тримають свої позиції", - вказав голова ОВА.

Доповнення

Протягом минулої доби противник завдав 18 авіаційних та 3 ракетних ударів, здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

Українські Національні Новини

Війна