po-televizoru-durnitsi-pokazuyut-rashist-rozpoviv-materi-pravdu-yikhni-uspikhi

По телевізору маячню показують: рашист розповів матері правду про їхні "успіхи"

 • 292584 переглядiв

КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Головне управління розвідки Міністерства оборони України опублікувало перехоплення розмови, в якому російський окупант переконує мати, що всі їхні перемоги існують лише у телевізорі. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram ГУР.

Деталі

"У нас тут сусідню гору підривають, вона горить. Сьогодні бомбили нас просто по нашій горі. Ми в окопах, як дурні сиділи. Все, що показують – повна дурниця. Ми колись супроводжували колону техніки – це 50-х, 60-х – і все в одиничних, ну штучних. Три танки, п'ять БМП там, мотолиг. Нічого немає. У нас усе старе. Я щоразу дивуюсь, що показують по телевізору – пар*ша це все. Тут ганьба і сором відбувається. Техніку ми дивилися, у нас аж сльози наверталися. Чотири танки – вони іржаві. Як вони їдуть – взагалі незрозуміло. Вбиті, пропалені", – говорить окупант.

Вояка додає, що найкраще, чим вони користувалися – ракети С-300. Але стріляти ними можна один раз на день. Припускає, що через дефіцит снарядів.

"Є "Гради", які так само штучно раз на два дні стріляють. Я бачив, раз на кілька днів гелікоптер або літак пролітає. Що бахає – незрозуміло. Ніби наосліп", – каже рашист.

Нагадаємо

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило розмову двох російських окупантів, у якій вони обговорювали свою втечу з Ізюма Харківської області.

Українські Національні Новини

Війна