po-ukhu-by-kazhdyy-den-otrezala-druzhina-rashista-pro-katuvannya-ukrayinskikh-ditey-perekhoplena-rozmova

"По уху бы каждый день отрезала": дружина рашиста про катування українських дітей – перехоплена розмова

 • 159850 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Дружина одного з російських окупантів закликала вбивати та катувати українських дітей. Її обурило, що силоміць депортовані у рф діти відмовилися малювати символіку до святкування "Дня победы". Про це повідомляє УНН із посиланням на телефонну розмову, яку перехопила СБУ.

Деталі

У СБУ зазначили, що це перехоплення вдалося зробити під Харковом, де окупант телефоном розмовляв зі своєю дружиною з рф. Вона живе у прикордонному з Україною місті, куди силоміць евакуюють українців.

Цю істоту жіночої статі обурило, що українські діти відмовилися малювати символіку до святкування "Дня победы". Тому вона запропонувала покарати їх нелюдськими катуваннями:

"Я бы им наркотики вколола, если бы работала, смотрела бы им в глаза и сказала бы: "Сдыхайте, мучайтесь". Я бы им пи*ьки резала, звёзды на спинах вырезала, и вообще по уху бы каждый день отрезала, по пальцу, чтобы им больно так было", – говорить рашистка.

Навіть самого окупанта шокували ці слова і він не знав, що відповісти. Очевидно одне: "руZZкій мір" – це і є сучасний нацизм, якими б гаслами і цілями він не прикривався, додали в СБУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП