po-ukrayini-vorog-za-tizhden-vipustiv-52-raketi-ta-114-bezpilotnikiv-genshtab

По Україні ворог за тиждень випустив 52 ракети та 114 безпілотників - Генштаб

 • 148013 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. За останній тиждень противником було запущено 52 ракети та 114 безпілотників по території України. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Аналіз характеру застосування ракетного озброєння противником вказує на суттєве зменшення його інтенсивності. З 19 жовтня противник випустив 52 ракети по території України. З 10 по 18 жовтня противник випустив 146 ракет. Ефективність системи протиоборонних військ залишається на достатньо високому рівні, майже половину крилатих ракет противника було знищено.

З 19 жовтня противник застосував також 114 БПЛА по об’єктам цивільної та військової інфраструктури на території України, що в порівнянні з попереднім тижнем менше на третину. Ефективність системи ППО становить 79% збитих дронів противника», – повідомив Громов.

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що протягом останньої доби ППО збила 18 із 20 дронів-камікадзе Shahed-136, які атакували інфраструктуру України.

Українські Національні Новини

Війна