po-ukrayini-za-menshe-nizh-dva-tizhni-rf-zavdala-blizko-190-masovanikh-udariv-dsns

По Україні за менше ніж два тижні рф завдала близько 190 масованих ударів - ДСНС

 • 107573 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. З 7 по 18 жовтня росія завдала близько 190 масованих ударів ракетами, дронами-камікадзе та артилерією по 16 областям України та Києву. Про це під час брифінгу повідомив пресофіцер ДСНС України Олександр Хорунжий, передає кореспондент УНН.

Цитата

«За оперативною інформацією, у період з 7 по 18 жовтня росією нанесено близько 190 масованих ударів ракетами, дронами-камікадзе та артилерією по 16 областям України та Києву. Найбільшу кількість ударів протягом 10, 11, 17, 18 жовтня було завдано по Київській області та Києву», - розповів Хорунжий.

Деталі

За його словами, удари були здебільшого завдані по об'єктах критичної інфраструктури, зокрема, об'єктах енергетики, цивільних об'єктах - це як приватні житлові будинки, так й багатоповерхові.

«Внаслідок масованих обстрілів загинуло понад 70 українців, травмовано понад 240 осіб та пошкоджено понад 380 об'єктів, багато дуже цивільних об'єктів. Це й понад 140 приватних житлових будинків, багатоквартирні будинки», - зазначив Хорунжий.

Додамо

На півдні України вже збили 100 іранських дронів – 96 Shahed -136 та 4 Mohajer-6.

Доповнення

Розвідка Міноборони Великої Британії вважає, що російська війська масовано обстрілюють цивільну інфраструктуру України, тому що зазнали невдачі на полі бою.

Українські Національні Новини

Війна