po-vsiy-krayini-pereviryayut-bezpechnist-viborchikh-dilnits

По всій країні перевіряють безпечність виборчих дільниць

 • 9240 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. По всій країні інспектори ДСНС перевіряють стан приміщень та будівель, які плануються використовувати у якості виборчих дільниць. Головна мета — встановлення реальної готовності таких об'єктів до процесу волевиявлення громадян під час позачергових виборів до Верховної Ради України, які відбудуться 21 липня, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Так, перевіряється стан утримання евакуаційних виходів та шляхів, стан протипожежного водопостачання, первинні засоби пожежогасіння, наявність відповідної документації. За результатами перевірок керівникам об’єктів надаються рекомендації по усуненню виявлених протипожежних недоліків та визначаються контрольні терміни.

У четвер, 11 липня інспектори ДСНС в Кіровоградській області провели інструктаж для працівників виборчих дільниць Вільшанського району.

На Закарпатті представники окружної виборчої комісії обласного центру та Ужгородського району разом з працівниками Управління ДСНС в області також розглянули питання щодо заходів безпеки під час проведення виборів.

У свою чергу, співробітники ДСНС Полтавщини упродовж тижня провели превентивні заходи у містах Полтава, Кременчук, Котелевському, Кременчуцькому та Лохвицькому районах.

Як повідомляв УНН, у МВС заявили, що окружні та дільничні комісії під час виборів будуть охороняти цілодобово.

Українські Національні Новини

Суспільство