pobitogo-kandidata-u-deputati-perevezut-do-kiyivskogo-institutu-neyrokhirurgiyi

Побитого кандидата у депутати перевезуть до Київського інституту нейрохірургії

 • 15978 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Колишнього міського голову Конотопа, Сумської області, Артема Семеніхіна сьогодні перевезуть до Київського національного інституту нейрохірургії імені Ромоданова. Про це журналісту УНН повідомив начальник управління охорони здоров'я Сумської ОДА Сергій Бутенко.

"Прийнято рішення після сьогоднішніх консультацій (Артема Семеніхіна –ред.) доправити до Київського національного інституту нейрохірургії імені Ромоданова. Наразі триває останній процес обстеження пацієнта на комп’ютерному томографі", - сказав Бутенко.

За його словами, екс-мер Артем Семеніхін перебуває в Конотопській центральній районній лікарні, в реанімаційному відділенні. Його стан стабільно тяжкий.

"Пацієнт буде сьогодні доставлено до Києва бригадою екстреної медичної допомоги, спеціальним автотранспортом в супроводі лікарів Конотопської лікарні", - зазначив Бутенко.

Нагадаємо, у Конотопі близько першої години ночі 27 червня скоєно напад на колишнього міського голову Конотопа, Сумської області, Артема Семеніхіна, який зараз є кандидатом в народні депутати України по 160 одномандатному виборчому округу.

Українські Національні Новини

Здоров'я