poblizu-lvova-na-uzbichchi-dorogi-viyavili-tilo-cholovika-i-ulamok-fari

Поблизу Львова на узбіччі дороги виявили тіло чоловіка і уламок фари

 • 9026 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Поблизу Львова на узбіччі автодороги знайшли тіло чоловіка, а біля нього уламок фари, передає УНН із посиланням на "Гал-інфо".

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталась 6 серпня близько 21.30 на автодорозі "Червоноград-Броди" на відстані близько одного кілометру від с. Йосипівка Радехівського району.

Правоохоронці попередньо встановили, що невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем скоїв наїзд на пішохода, 34-річного мешканця одного з сіл району, після чого втік з місця події. Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині у річці знайшли труп жінки із мотузкою з каменем на шиї

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські з’ясовують обставини події та вживають заходів для встановлення особи водія-втікача та місцезнаходження автомобіля, яким було скоєно наїзд.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Пожежу на птахофабриці під Києвом ліквідували

     • 8676 переглядiв

    Disney перезніме фільм "Один вдома"

     • 14282 переглядiв

    Під Києвом загорілась птахофабрика

     • 12356 переглядiв

    Квартирна афера у Києві: шахраї заволоділи 17 об’єктами

     • 26612 переглядiв