poblizu-svatovogo-i-kreminnoyi-rosiyani-nakopichili-veliku-kilkist-osobovogo-skladu-gayday

Поблизу Сватового і Кремінної росіяни накопичили велику кількість особового складу - Гайдай

 • 242154 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. На Луганщині ситуація залишається складною – поблизу Сватового і Кремінної росіяни накопичили велику кількість особового складу. Незважаючи на це, ЗСУ просуваються уперед. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНН.

Цитата

«На сьогодні ситуація залишається складною. Як раз від Сватового до Кремінної. Там вже на сьогодні накопичились ті резерви свіжомобілізованих росіян. Достатньо величезна кількість цих горе-вояк. Чому так говорю? Вони все одно смертельно небезпечні, тому що їх величезна кількість. Але якоїсь військової науки вони не знають, не володіють, не навчені, але їх дуже багато», - розповів Гайдай.

Він зазначив, що був на передовій та спілкувався з українськими солдатами.

«Вони кажуть ситуація наступна, просто не змінюється абсолютно тактика. Декілька годин поспіль обстріли, потім направляють до взводу або трохи більше солдат, вони всі гинуть і повторюється ситуація. Тобто наступні хвилі просто йдуть по своїм власним бійцям, трупами яких завалені всі лісопосадки. Ситуація достатньо складна. Але все одно збройні сили України потрохи просуваються вперед», - зазначив Гайдай.

Доповнення

Мобілізовані з Томської області росіяни два тижні ховаються у лісі під Луганськом. Як повідомляє Медуза, військові рф відступили після обстрілу і тепер їм загрожують кримінальною справою про дезертирство.

Українські Національні Новини

Війна