podarunok-u-viglyadi-areshtovanogo-mayna-na-118-kolaborantiv-pravookhorontsiv-melitopolya-naklali-sanktsiyi

"Подарунок" у вигляді арештованого майна: на 118 колаборантів-правоохоронців Мелітополя наклали санкції

 • 167211 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Мелітопольська міська рада підготувала список зі 188 колаборантів, які долучилися до окупаційних правоохоронних органів. Щодо них триває слідство та будуть накладені санкції у вигляді арешту майна. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

Цитата

"Завдяки безпрецедентному рішенню депутатів Мелітопольської міської ради щодо накладення санкцій на всіх колаборантів наш координаційний штаб вже підготував великий масив інформації. Ми не будемо чекати на результати слідства та рішення суду, а вже зараз займаємося арештом майна колаборантів: квартир, будинків, земельних ділянок, автомобілів та інші", — повідомив Федоров.

Деталі

Як зазначив мер міста, згідно з законом "Про санкції" першими "щасливчиками", майно яких буде заарештовано, є 118 співробітників окупаційних правоохоронних органів з Мелітопольського району.

"Ця доля чекає на всіх місцевих колаборантів-зрадників, у першу чергу на колишніх правоохоронців, які перейшли на службу окупантам", – додав Федоров.

Нагадаємо

Останні дні частішають випадки звернення колаборантів до українських спецслужб щодо співпраці. Дехто намагається виїхати до росії, але їх не випускають.

Українські Національні Новини

Політика