podatkivtsi-na-kharkivschini-likviduvali-pidpilnu-agzs

Податківці на Харківщині ліквідували підпільну АГЗС

 • 4639 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Харківській області зупинили роботу незаконної автогазозаправної станції, передає УНН з посиланням на прес-службу ДФС.

Встановлено, що в одному із сіл області здійснюється реалізація зрідженого газу без державної реєстрації в якості суб'єкта господарювання та дозвільних документів і ліцензій на вказаний вид діяльності.

"В результаті проведених заходів було вилучено більше 6,1 тис. літрів зрідженого газу, а також обладнання, яке використовувалося в незаконній діяльності. Загальна вартість вилученого складає більше півмільйона гривень", - йдеться у повідомленні.

Стосовно громадянина, який здійснював продаж пального, складено протокол про здійснення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 164 КУпАП.

Нагадаємо, профільні асоціації вимагають від державних органів припинити дестабілізацію ринку автогазу.

Також нагадаємо, за словами нардепа С.Лещенка, рішення Мінекономрозвитку ввести санкції проти операторів ринку скрапленого газу — абсурдне. Такі дії влади, і зокрема, СБУ, за поданням якої, підписано наказ про санкції, можуть бути спрямованні на знищення конкуренції на ринку, з метою заведення нового гравця.

Українські Національні Новини

Суспільство