podatkivtsiv-khabarnikiv-zasudili-na-kiyivschini-do-shesti-ta-semi-rokiv-uvyaznennya

Податківців-хабарників засудили на Київщині до шести та семи років ув'язнення

 • 12703 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Двоє оперуповноважених з особливо важливих справ відділу викриття кримінальних правопорушень у митній сфері засуджені до 6-ти та 7-ми років позбавлення волі за отримання неправомірної вигоди на загальну суму 58 тис. грн за безперешкодне митне оформлення контейнерів з пиломатеріалами. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

"В суді апеляційної інстанції залишено без змін вирок Києво-Святошинського районного суду щодо призначення реальної міри покарання у вигляді 7 та 6 років позбавлення волі двом податківцям за отримання неправомірної вигоди", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, оперуповноважені з особливо важливих справ відділу викриття кримінальних правопорушень у митній сфері головного управління Державної фіскальної служби України в м. Києві обвинувачувалися в отриманні від директора підприємства неправомірної вигоди на загальну суму 58 тис. грн за безперешкодне митне оформлення у режимі експорту та відправлення через державний кордон контейнерів з пиломатеріалами.

За результатами судового розгляду, який тривав понад 2 роки, службовців визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 6 та 7 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати атестовані посади в правоохоронних органах строком на 3 роки, з конфіскацією майна та позбавленням спеціального звання.

Як повідомляв УНН 20 червня, депутату Хмельницької облради оголосили підозру в хабарництві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП