podatkovi-deklaratsiyi-trampa-peredadut-do-kongresu

Податкові декларації Трампа передадуть до Конгресу США

 • 12532 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Міністерство фінансів США передасть податкові декларації колишнього президента країни Дональда Трампа комітету Конгресу, який кілька років не міг отримати до них доступ. Про це УНН стало відомо з матеріалу The New York Times.

Деталі

Інформацію про передачі декларацій Мінфіном підтвердило Міністерство юстиції США. Як заявив в своєму висновку юрисконсульт Мін'юсту, комітет з методів та засобів Палати представників навів "достатні причини" для отримання інформації.

Цитата:

"Ми прийшли до висновку, що Казначейство має надати інформацію, зазначену в запиті від 21 червня", - йдеться у висновку Юрисконсульта Міністерства юстиції.

Новини також підтвердив голова комітету з засобів Палати представників Ричард Ніл. Він зазначив, що якщо Трамп не зможе переконати федеральний суд втрутитися, то Конгрес отримає декларації за 2015-2020 роки вже скоро.

Нагадаємо

На початку липня прокуратура США після дворічного розслідування пред'явила звинувачення проти компанії 45-го президента Дональда Трампа The Trump Organization і її фінансового директора Аллена Вайсельберга в "масштабній і зухвалій" схемі податкового шахрайства.

Зазначалося, що в період з 2005 до 2021 року керівники компанії незаконно уникали сплати податків на пільги, такі як автомобілі, квартири і навчання в приватних школах, які вони отримували від Trump Organization.

Генеральний прокурор Нью-Йорка Летиція Джеймс раніше приєдналася до окружної прокуратури Манхеттена в межах кримінальної розслідування щодо компанії Trump Organization.

Раніше Трамп назвав розслідування генпрокурора Нью-Йорка політично мотивованим.

Українські Національні Новини

Новини Світу