podatky-na-povitria-pohanu-pohodu-ta-son-nezadovoleni-vladoiu-ukraintsi-zaproponuvaly-hetmantsevu-svoi-varianty-podatkiv-video

Податки на повітря, погану погоду та сон: незадоволені владою українці запропонували Гетманцеву свої варіанти зборів (ВІДЕО)

 • 111245 переглядiв

Українці висловлювали невдоволення податковою політикою в країні і з сарказмом пропонували нові податки на кшталт на повітря, погану погоду, сон і навіть податок на сам податок.

Українці в опитуванні УНН висловили невдоволення діями влади та податковою політикою, а також порадили голові податкового комітету Верховної ради України Данилу Гетманцеву, які ще нові податки можна ввести в Україні. 

Раніше Гетманцев неодноразово заявляв про необхідність збільшення податків та зборів в Україні. Зокрема, у березні він анонсував розгляд парламентом законопроєкту про збільшення податкового навантаження в тому числі на ФОПи.

 На думку опитаних, економічна і податкова політика в Україні неправильна і країна рухається в невірному напрямку. Українці також зазначають, що податкове навантаження на приватних підприємців наразі настільки сильне, що вони не можуть виживати.

20.12.23, 19:09 • [views_0]

Проте, на думку респондентів, владі ще є куди прагнути. За їх словами, щоб остаточно набити свої кишені владі вже варто обкласти податками все населення. Зокрема на думку українців влада може ввести податок на народження, щоб як тільки народжувався новий громадянин в країні, він уже був винен державі.

Серед ідей вони називають податок на сон, листя восени, погану погоду і навіть податок на податок. Найпопулярнішою пропозицією став податок на повітря.

Нагадаємо

В ексклюзивному інтервʼю УНН волонтерка, засновниця креативної агенції ARENA CS, членкиня Борду Young Business Club Яна Матвійчук заявила, що податкова політика, яку здійснює Гетманцев сильно гальмує українську економіку і, якщо, його не зупинити, у майбутньому призведе до її занепаду.