podivitsya-yakikh-virodkiv-vi-virostili-zelenskiy-zvernuvsya-do-materiv-rashistiv

Подивіться, яких виродків ви виростили: Зеленський звернувся до матерів рашистів

 • 221208 переглядiв

КИЇВ. 3 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський звернувся до матерів російських катів, чиїми руками по-звірячому були вбиті українські діти і мирне населення України, закликавши їх побачити наслідки "правильного виховання" своїх дітей. Про це УНН повідомляє з посиланням на Telegram-канал Глави держави.

Цитата

“Раджу подивитися матерям російських військових. Подивіться, яких виродків ви виростили. Вбивці, мародери, кати", - написав Зеленський.

Деталі

Він також нагадав про те, що був шанс уникнути російського вторгнення ще 14 років тому під час прийняття декларації саміту НАТО, прийнятого в Бухаресті.

Додамо

У Міністерстві оборони України заявили, що Ірпінь, Буча, Гостомель і вся Київська область звільнені від російських окупантів.

2 квітня радник голови офісу Президента Михайло Подоляк у своєму Twitter повідомив про розстріляних людей зі зв'язаними руками на вулицях Бучі.

Також біля траси в 20 км від Києва виявили мертві тіла мирних жителів. Під ковдрою лежали 4-5 мертві оголені жінки, яких російські варвари намагалися спалити на узбіччі.

Українські Національні Новини

Суспільство