podolyak-pro-drugu-fazu-spetsoperatsiyi-dlya-ukrayintsiv-nemaye-riznitsi-koli-znischuvati-okupantiv

Подоляк про другу фазу війни: для українців немає різниці, коли знищувати окупантів

 • 216949 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк у відповідь на слова глави МЗС росії сергія лаврова щодо початку другої фази так званої "спецоперації" заявив, що для України немає різниці, коли знищувати російських окупантів. Про це повідомляє УНН із посиланням на Twitter Подоляка.

Деталі

"Сьогодні російська сторона анонсувала початок другої фази спецоперації. Вони люблять вигадувати якісь там символи, щоб бути схожими на нацистів - це ж символізм, символізм нацистської імперії. Друга фаза війни. Для нас немає різниці, у якій фазі нищити російських представників російської армії, які в принципі не вміють воювати, а вміють убивати людей, руйнувати інфраструктуру, цивільну інфраструктуру, перш за все", — сказав Подоляк.

За його словами, росія намагається продемонструвати усьому світу свою варварську цивілізацію, яку необхідно ізолювати. 

"Ну добре, вони підуть сьогодні на Донбасі, вони втратять ще певну кількість своїх людей, яких вони не вважають за людей. Добре, ми в цьому їм теж допоможемо", — додав Подоляк.

«Донбас. Друга фаза спецоперації». Друга, третя, десята? Вже не має ані найменшого значення. Чому? Тому що це те ж саме, що «візьмемо Київ за 72 години». Просто росіяни люблять розповідати казки. А в реальності буде лише те, що потрібно Україні. pic.twitter.com/h35kJ3QaaC

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) April 19, 2022

Нагадаємо

Сьогодні міністр закордонних справ рф сергій лавров заявив, що москва розпочинає в Україні новий етап так званої "спеціальної військової операції".

Українські Національні Новини

Політика