podolyak-ukrayina-zakhischatime-sebe-bud-yakim-sposobom-zokrema-udarami-po-skladakh-rosiyskikh-ubivts

Подоляк: Україна захищатиметься будь-яким способом, зокрема ударами по складах російських убивць

 • 101743 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Україна захищатиметься від рф будь-яким способом, зокрема ударами по російських військових складах та базах, і світ визнає це право. Про це написав у Twitter радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк, пише УНН.

Цитата

"Україна має сама вирішувати, чи завдавати ударів по російських військових об‘єктах, заявив Держсекретар США Ентоні Блінкен. росія напала на Україну та вбиває мирних громадян. Україна захищатиме себе в будь-який спосіб, зокрема ударами по складах і базах російських убивць. Світ це право визнає", — написав Подоляк.

Додамо

Раніше на запитання про те, чи мають США підтримувати наступальні операції України проти росії, Блінкен заявив, що Україна може сама обрати тактику, необхідну для відбиття російського вторгнення.

Раніше

Міністр збройних сил Великої Британії Джеймс Хіппі заявив, що вважає "абсолютно легітимними" удари України по об'єктах на території росії для порушення ланцюжка постачання російських військ.

Коментуючи заяву Хіппі, прессекретар російського МЗС марія захарова дійшла висновку, що росія за цією ж логікою може завдавати ударів по військових цілях на території країн НАТО – з якими, зазначимо, росія поки що не воює.

Нагадаємо

1 квітня повідомляли, що у російському Бєлгороді горіла нафтобаза. Російська сторона заявляла, що нібито удару завдали з українських військових вертольотів. Міноборони України не підтвердило та не спростувало причетність до пожежі.

25 квітня про пожежу на нафтобазі повідомляли із російського Брянська.

За даними росЗМІ, 28 квітня у небі над Бєлгородом уночі нібито працювала система ППО.

Українські Національні Новини

Суспільство