podolyak-zaklikav-ogolositi-v-mizhnarodniy-rozshuk-top-chinovnikiv-rf-yaki-zaklikayut-bombiti-tsentr-kiyeva

Подоляк закликав оголосити в міжнародний розшук топ-чиновників рф, які закликають бомбити центр Києва

 • 198144 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. На суб'єктів, які пропонують максимально жорстоко бомбардувати центр Києва й знищувати мирних людей, треба виставити "червоні" розшукові картки та готуватись до масових арештів. Про це написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у своєму Twitter, пише УНН.

Деталі

Подоляк нагадав, що на росії різні суб'єкти, які загубилися в часі, просто зараз пропонують "максимально жорстоко бомбардувати центр Києва й обов'язково знищувати мирних людей", - включно з Президентом Володимиром Зеленським.

Зі слів радника, це цілком тягне на конкретні кримінальні провадження.

Цитата

"Медведєв (вічно п'яний), Володін (спікер парламенту, якого немає), Миронов, Константинов (банальний кримський злодій), десятки інших політиків і чиновників. Це без урахування їхніх традиційно збочених товстунів-пропагандистів. Достатньо виставити на цих суб'єктів "червоні" розшукові картки. Для початку. Далі – більше. Час би вже нам і справді готуватися до масових арештів суб'єктів, які з кожним днем дедалі відвертіше вимагають масових смертей українців", - написав радник керівника ОП.

Раніше

Як інформував УНН, вчора російські ЗМІ повідомили про обстріл нібито українськими мінометниками Климовського району Брянської області.

13 квітня міноборони рф заявило про погрози завдати ударів по Києву, зокрема і по центрах ухвалення рішень, якщо Україна нібито "продовжить влаштовувати диверсії і завдавати удари по об'єктах на території росії".

Після цього, напередодні у всіх областях України була оголошена повітряна тривога через ракетну загрозу.

Українські Національні Новини

Політика