podolyak

"Країна варварів та мародерів": Подоляк про вивезення росією краденого українського зерна

 • 157038 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на вивезення російськими окупантами краденого українського зерна до Сирії. За його словами, армія рф своїми злочинними діями підтверджує, що вони варвари та мародери. Про це повідомляє УНН з посиланням на слова Подоляка у Twitter.

Цитата

"Була "партія шахраїв і злодіїв", стала країна варварів і мародерів. Спочатку – викрадені лізингові літаки, потім – унітази та спідня білизна. Тепер крадіжка українського зерна для продажу до Сирії та Лівану. Як низько ще впаде москва? Крастимуть медалі українських ветеранів?", - написав Подоляк. 

Була «партія шахраїв і злодіїв», стала країна варварів і мародерів. Спочатку – викрадені лізингові літаки, потім – унітази та спідня білизна. Тепер крадіжка українського зерна для продажу до Сирії та Лівану. Як низько ще впаде Москва? Крастимуть медалі українських ветеранів? pic.twitter.com/9QWFDSUfcd

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) May 13, 2022

Нагадаємо 

Супутник зафіксував російське судно з краденим українським зерном у порту Сирії. За даними CNN, судно називається "Матрос Позинич". Як зазначили, 27 квітня корабель став на якір біля берегів Криму. Наступного дня його бачили в порту Севастополя.

За повідомленнями міжнародних ЗМІ, 11 травня російське судно з вкраденим українським зерном пришвартувалося біля берегів Сирії.

Українські Національні Новини

Політика