podruzhzhyu-ogolosili-pidozru-u-zhorstokomu-vbivstvi-pyatirichnoyi-donki

Подружжю оголосили підозру у жорстокому вбивстві п’ятирічної доньки

 • 12775 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. У Житомирській області оголосили про підозру подружжю за вбивство своєї п'ятирічної доньки. Про це повідомила прес-служба прокуратури області, передає УНН.

"У вівторок, 28 травня 2019 року, обом повідомлено про підозру у скоєнні злочину за п. 2, 12, ч. 2 ст. 115 КК України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, під час допиту затриманої матері було встановлено, що у серпні 2018 року її співмешканець, рідний батько спільної 5-річної доньки, під час сварки вдарив її кулаком. Від цього дівчинка втратила свідомість і впала.

"Лише наступного дня виявивши, що дитина померла, "батько" розпалив у будинку вогонь у печі, спалив тіло доньки, а попіл і рештки виніс і викинув у річку", - повідомили у відомстві.

Зазначено, що дівчинка прожила вдома п’ять місяців відтоді, як біологічні батьки повернули її після тривалих судів із прийомною сім’єю.

"До прийомної сім’ї дитина потрапила у березні 2015 року після того, як за рішенням суду її відібрали у рідних батьків без позбавлення їх батьківських прав", - розповіли у прокуратурі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за п.2, 12, ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство) проводить слідче управління ГУНП в області.

Наразі 41-річну жінку, матір п'яти дітей (стосовно двох старших її позбавлено батьківських прав) та чоловіка 50-ти років, який ніде не працює, затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасово тримання.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП