podvig-yakiy-vivchatimut-u-vsikh-viyskovikh-akademiyakh-svitu-arestovich-pro-robotu-vps-ukrayini

Подвиг, який вивчатимуть у всіх військових академіях світу: Арестович про роботу ВПС України

 • 499880 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Роботу військово-повітряних сил України, які 63-тю добу поспіль завдають нищівних ударів по противнику, вивчатимуть в усіх військових академіях світу. Про це повідомив на брифінгу у середу радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович, пише УНН.

Цитата

"Наша авіація продовжує завдавати удари по противнику та виконувати інші завдання по підтримці наших військ, по перевезенню військових вантажів. Ми, користуючись нагодою, хочемо віддати особисту шану та повагу всім військовослужбовцям та працівникам військово-повітряних сил, від командувача до солдата, тому що ви у нас справжні герої", - сказав Арестович на брифінгу.

Деталі

З його слів, провідні військові експерти світу давали повітряним силам України три години на існування – навіть ті, які були дуже оптимістично налаштованими.

"Але на 63 добу наша авіація продовжує наносити нищівних ударів по противнику, і це подвиг який будуть вивчати у всіх військових академіях світу", - додав радник глави ОП.

Нагадаємо

За даними Генерального штабу ЗСУ, станом на ранок 27 квітня втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 22,4 тис. осіб, 939 танків, 185 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Політика