pogirshennya-situatsiyi-z-covid-19-v-ivano-frankivskiy-oblasti-uz-prizupinit-visadku-posadku-pasazhiriv-u-regioni-z-9-bereznya

Погіршення ситуації з COVID-19 в Івано-Франківській області: УЗ призупинить висадку/посадку пасажирів у регіоні з 9 березня

 • 10883 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. До 8 березня пасажири з квитками в або з Івано-Франківська зможуть їхати за графіком включно, а з 9 березня "Укрзалізниця" призупинить продаж квитків на поїзди в цьому напрямку до кінця дії посиленого карантину, повідомила пресслужба "Укрзалізниці", пише УНН.

Цитата

"Згідно з постановою 154 Кабінету міністрів України від 24 лютого, Укрзалізниця з 9 березня і до кінця дії посиленого карантину в Івано-Франківській області призупинить висадку і посадку пасажирів у регіоні", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Також зазначається, що до 8 березня поїзди в цей регіон або з нього будуть курсувати згідно з графіком.

Раніше 

Як полвідомляв УНН, "Укрзалізниця" припинила продаж квитків на поїзди, які прямують на Івано-Франківщину та зворотно, але не скасовує рейси до регіону.

Доповнення

В Івано-Франківській області запроваджено червоний рівень епідемічної небезпеки. З 26 лютого буде заборонена посадка та висадка пасажирів.

22 лютого в області було розгорнуто мобільний госпіталь ДСНС для надання медичної допомоги хворим на COVID-19. Госпіталь повністю готовий для прийому хворих.

Українські Національні Новини

Суспільство