pograbuvav-ta-prokovtnuv-kabluchku-na-poltavschini-zasudili-obvinuvachenogo-u-rozboyi

Пограбував та проковтнув каблучку: на Полтавщині засудили обвинуваченого у розбої

 • 8457 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Рецидивіста засудили на дев'ять років і шість місяців через розбійний напад на перехожу. Про це повідомила прес-служба прокуратури Полтавської області, передає УНН.

"За підтримки державного обвинувачення прокуратурою Полтавської області на 9 з половиною років з конфіскацією майна засуджено рецидивіста, який, залякуючи ножем, здійснив розбійний напад на потерпілу, а потім проковтнув вкрадену каблучку, щоб не бути затриманим правоохоронними органами", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура довела вину молодика у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України. При цьому обвинувачений вину не визнавав та намагався затягнути розгляд справи.

Подія сталася у вересні минулого року. Тоді 29-річний раніше неодноразово судимий молодик напав на перехожу, яка поверталася з роботи. Погрожуючи жінці ножем, зловмисник змусив потерпілу віддати йому золоті прикраси. Молодика затримали в одному з ломбардів міста. При затриманні він проковтнув одну з викрадених каблучок.

Нагадаємо, у місті Ірпінь Київської області чоловік накинувся на дівчину і почав її душити, а потім зірвав з руки золотий браслет, намагався зірвати з шиї ланцюжок, після чого втік у невідомому напрямку. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП