pogrozhuvav-pidirvati-magazin-solodoschiv-u-vinnitsi-zatrimali-zlovmisnika

Погрожував "підірвати" магазин солодощів: у Вінниці затримали зловмисника

 • 13560 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. У Вінниці правоохоронці затримали чоловіка, який погрожовував підірвати магазин солодощів. Як виявилось, вибухових речовин затриманий не мав. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Цитата:

"Сьогодні, 11 лютого, близько 11 години на спецлінію поліції 102 надійшло повідомлення від працівників магазину солодощів на вулиці Миколи Оводова, що біля їх закладу перебуває підозрілий чоловік з сумкою та має намір підірвати вибухівку. Відразу після введення в дію поліцейської спецоперації "Грім", чоловіка затримали", - повідомили в поліції.

Деталі

На місці події поліцейські провели евакуацію відвідувачів, працівників магазину та осіб, які перебували поряд з закладом, а також обмежили рух для пішоходів поблизу можливо небезпечного місця. 

Затриманим виявився 31-річни вінничанин. Наразі він доставлений до територіального відділення поліції для з’ясування обставин події. 

Вибухотехніки оглянули речі затриманого, приміщення магазину та прилеглу до нього територію. Небезпечних предметів вони не виявили. 

Доповнення 

У Київській області чоловік погрожував підірвати відділок поліції, якщо йому не повернуть авто.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП