poki-ditina-bula-v-inshiy-kimnati-nevidomiy-posered-nochi-rozstrilyav-podruzhzhya-u-yikh-zhe-budinku

Поки дитина була в іншій кімнаті: невідомий посеред ночі розстріляв подружжя у їх же будинку

 • 33000 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. У ніч на 8 червня в одному із сіл на Житомирщині невідомий стріляв у подружжя. У результаті отриманих вогнепальних поранень чоловік загинув на місці. Дружину у тяжкому стані доставили до лікарні. Поліцейські встановлюють причетних осіб та їхнє місце перебування. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані відділу комунікації поліції Житомирської області.

Деталі

Близько 00:30 до поліції надійшло повідомлення від жительки села Грубського про стрілянину. На місці правоохоронці попередньо встановили, що 8 червня, близько 00:25, "невідомий зовні через вікно стріляв у кімнату приватного будинку".

"На той момент там знаходилось подружжя, яке відпочивало. Від отриманих травм загинув чоловік, 1974 року народження. Його дружина, 1982 року народження, отримала вогнепальні поранення та без свідомості доставлена до реанімаційного відділення лікарні", - розповіли у поліції.

Під час події в іншій кімнаті будинку також перебувала 12-річна донька подружжя. Дитина поранень не отримала.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи поліції, експертно-криміналістична лабораторія МВС, кінологи та інші підрозділи поліції. Тривають заходи зі встановлення причетних та інших обставин.

Кримінальне провадження розпочато за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Доповнення

За даними зі звіту Нацполіції, у середньому торік одне умисне вбивство ставалося кожні 6 годин. Так, у 2020 році сталося 1326 умисних вбивств, що на 7,1% менше, ніж у 2019 році. Розкрито 95% таких убивств.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП