poki-nevidomo-koli-zakinchatsya-kanikuli-dlya-kitayskikh-studentiv-yaki-navchayutsya-v-ukrayini-moz

Поки невідомо, коли закінчаться канікули для китайських студентів, які навчаються в Україні - МОЗ

 • 15322 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Інформація кожного дня змінюється і поки неможливо назвати дату, коли закінчаться канікули для китайських студентів, які навчаються в Україні. Про це заявив на брифінгу щодо поширення коронавірусу генеральний директор Директорату громадського здоров’я МОЗ України Андрій Скіпальський, передає кореспондент УНН.

"Поступило від РНБО (рішення - ред.) і воно міститься, як рекомендація у проекті розпорядження - продовжити канікули, власне, на який термін - буде визначати МОН. Ми знаємо, що в самому Китаї, в самій провінції Хубей у них теж канікули: здається, до 14 лютого. Тому це буде вирішувати МОН - на який термін продовжити ці канікули. Ситуація кожного дня змінюється, кожного дня ми маємо оперативну інформацію, і деякі рішення можуть прийматися на підставі тих даних", - зазначив він.

Як раніше повідомлялося в УНН, у понеділок відбулось позачергове засідання Кабінету міністрів України, на якому було прийнято рішення продовжити канікули для студентів із Китаю, які навчаються в Україні, на тлі розповсюдження нового смертельного коронавірусу. 

Нагадаємо, за останню добу кількість хворих на пневмонію, що викликається вірусом 2019-nCoV у Китаї зросла до 17205 осіб, кількість летальних випадків досягла 361. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі