poki-stolichna-politsiya-na-paperi-boretsya-z-gralnim-biznesom-kiyani-prograyut-groshi-v-avtomati

Поки столична поліція “на папері” бореться з гральним бізнесом, кияни програють гроші в автомати

 • 10258 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. У центрі Києва продовжує функціонувати нелегальний азартний клуб, замаскований під лотереї, передає кореспондент УНН.

Заклад розташований за адресою: вулиця Басейна, 10. Його двері відчинені для відвідувачів цілодобово.

Закрити клуб не допомогли ні рейди журналістів, ні відкриті кримінальні провадження. Після останнього візиту журналістів змінився хіба що його зовнішній вигляд.

Нагадаємо, раніше клуб маскувався під вивісками оператора лотерей “М.С.Л.”. Але після того, як він заявив у поліцію, нелегали просто зірвали вивіски, залишивши лише “підкову”.

До речі, навіть поліція не охоче реєструвала кримінальне провадження. Пізніше все ж прозвітувала, що кримінальне провадження відкрито, однак нові матеріали об’єднали зі старими, які розслідують вже роками. Що буквально означає те, що нелегальний клуб, вочевидь, спокійно може працювати попри досудове розслідування правоохоронців.

Але навіть якби реакція правоохоронців була оперативною, а слідство результативним, максимальне покарання для порушників – штраф і конфіскація грального обладнання, зізнаються у поліції.

"Санкція зазначеної статті передбачає штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання", - повідомили в поліції.

І поки поліція розслідує, кияни продовжуть забавлятися забороненими іграми. Про те, як виглядає діяльність нелегального клубу сьогодні (21 вересня) - дивіться у відео.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП