pokinutiy-vantazhniy-korabel-napovneniy-avtomobilyami-dreyfuye-v-atlantichnomu-okeani

Покинутий у вогні вантажний корабель, наповнений автомобілями, дрейфує в Атлантичному океані

 • 69231 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. В Атлантичному океані дрейфує вантажний корабель у вогні, який наповнений автомобілями преміум класу. Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Судно Felicity Ace довжиною 656 футів загорілося в Північній Атлантиці в середу, коли він перевозив вантажі, включаючи Porsche і Volkswagen, з Емдена, Німеччина, до Девісвілля, штат Род-Айленд. На момент спалаху пожежі судно пливло за 90 морських миль на південний захід від португальських Азорських островів, йдеться в заяві в середу португальського флоту.

Після того, як вогонь виник у вантажному відсіку, він поширився і змусив усіх 22 членів екіпажу покинути судно. Згідно з іншою заявою ВМС Португалії, екіпаж був безпечно підібраний і доставлений до місцевого готелю, а порятунок координував Морський пошуково-рятувальний координаційний центр Понта-Делгада.

Власники судна організували буксирування, оскільки воно продовжує горіти. Зареєстрований у Панамі, Felicity Alice управляється японською судноплавною лінією Mitsui OSK Lines (MOL). MOL не відповів на запит про коментар.

Майбутні власники Porsche з автомобілями на борту, як-от журналіст і ведучий Метт Фарах, який сказав, що у нього очікує на поставку Porsche Boxster Spyder 2022 року випуску, вже почали отримувати повідомлення від дилерських центрів про статус своїх автомобілів.

Нагадаємо

Пором із двома сотнями пасажирів спалахнув біля берегів Греції: їх евакуювали.

Українські Національні Новини

Новини Світу