politico-u-ssha-shukali-sposobi-yak-tayemno-perepraviti-baydena-cherez-kordon-v-ukrayini

Politico: у США шукали способи, як таємно переправити Байдена через кордон в Україні

 • 1676366 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. За даними видання Politico, помічники президента США Джо Байдена розглядали можливість таємного перетину кордону, але поїздку президента США до України було «майже виключено», передає УНН.

Деталі

Видання зазначає, що президент Джо Байден прямує до Європи цього тижня. Він відзначить роковини війни, засудивши вторгнення володимира путіна до України та публічно заявивши, що Сполучені Штати підтримуватимуть Київ до останніх моментів конфлікту, пише видання.

"Поїздка Байдена до Польщі відбудеться всього за кілька днів до перших роковин російського вторгнення, дати, яку, на думку багатьох військових аналітиків, путін, який любить символізм, може відзначити демонстрацією сили. Помічники намагалися таємно переправити Байдена через кордон в Україні, але поїздку майже виключили", - пише видання.

Доповнення

Заступник міністра закордонних справ України Андрій Мельник заявив, що напередодні роковин вторгнення рф важливо побачити "головних партнерів" у Києві, анонсувавши "сюрприз", коментуючи припущення про приїзд до Києва американських посадовців дуже високого рівня.

Українські Національні Новини

Політика