politolog-73-kiyan-otsinyuyut-robotu-klichka-na-triyku

Політолог: 73% киян оцінюють роботу Кличка "на трійку"

 • 12382 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. 51% киян негативно оцінюють роботу Віталія Кличка. Про це заявив політичний консультант Микола Спиридонов під час ефіру на YouTube каналі політтехнологів InterVizor, передає УНН.

За словами експерта, 51% жителів негативно ставиться до змін у Києві, адже люди бачать, що накопичується велика кількість проблем.

"Це і комунальні проблеми, і ціни не завжди обґрунтовані, на які впливає міська влада. Це і комунальні катастрофи, і фонтани з окропу б'ють, і навіть будинки вибухають, і злітають в повітря. І природно транспортний колапс, Київ себе все гірше відчуває, і роботи якісь не ведуться", - зазначив Спиридонов.

Згідно проведеним опитуванням негатив щодо діючого мера тільки наростає, зазначає він.

"Якщо говорити про оцінку Клічка за п'ятибальною шкалою, то тут зовсім невтішні для нього цифри, сумарно 73% киян оцінюють його роботу або незадовільно, або на трійку, а ось високий бал 4,5 дають тільки 22%, тобто виходить тільки кожен п'ятий киянин високо оцінює його роботу", - сказав експерт.

Спиридонов вважає, що через таку оцінку у Кличка можуть бути не ті результати на виборах, на які мер розраховує.

"У цьому плані звичайно проблеми будуть на виборах, виходячи з того, що 51% негативно оцінюють його роботу, виходячи з цього 51% - проти. Навіть може за крісло (предмет меблів - ред.) ось проголосують, а ось за Кличка вже навряд чи", - сказав він.

Нагадаємо, за оцінками соціологів, антирейтинг Кличка продовжує зростати.

Українські Національні Новини

Політика