politolog-dzhangirov-zaproponuvav-noviy-termin-kazus-lovochkina

Політолог Джангіров запропонував новий термін - "казус Льовочкіна"

 • 4317 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. "Казус Льовочкіна" назвав на своїй сторінці в Facebook політолог Дмитро Джангіров, що трапилося на партійній конференції новоствореної партійної структури "Опозиційною платформі - За життя", пише УНН.

Зокрема Джангіров нагадує, що Льовочкін заявив, що звернення Вадима Новинського і ще 46 народних депутатів до Конституційного Суду про визнання неконституційним звернення ВР до Константинопольського патріарха з приводу Томосу про автокефалію є підіграванням діючої влади.

"Логіку самого Льовочкіна можна вислухати в різних ЗМІ, але в число депутатів ВР, які підписали звернення до КС, входить як сам Юрій Бойко (який кандидат в президенти від ОПЗаЖ) і більшість депутатів, які увійшли в це міжфракційне об'єднання! .. Причому пан Бойко, вписав себе сам - від руки (прізвища ініціаторів віддруковані, а приєдналися вписували себе самі)! Коротше кажучи, повторюся: діяльність ОПЗаЖ перетворюється в серію політичних анекдотів від Рабиновича ", - зазначив Джангіров.

Джангірова також нагадав, що раніше Юрій Бойко "написав заяву / донос в МВС на лідерів Опозиційного блоку (останніх вже викликали на допит) - тих самих, яких раніше звинувачував у співпраці з владою ... Між заявою Бойко і викликом на допит його колишніх соратників пройшло всього 3 дні - так хто там співпрацює з владою ?! ", - написав політолог.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні почалась епідемія грипу

     • 23635 переглядiв

    У МВС назвали свою причину розгулу азарту в країні

     • 16831 переглядiв

    Незадовго до Нового року на Закарпатті зацвів шафран

     • 13210 переглядiв

    Медик розповів про небезпеку фільтрів для води

     • 51611 переглядiв

    МОЗ повідомило про першу смерть від грипу

     • 14176 переглядiв

    Савченко припинила голодування

     • 14664 переглядiв

    Трьох людей затримали через аварію поїзда в Туреччині

     • 13864 переглядiв