politolog-nazvav-ymovirnu-sumu-ugodi-z-prodazhu-kiyivskogo-dinamo

Політолог назвав ймовірну суму угоди з продажу київського "Динамо"

 • 42303 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Брати Григорій та Ігор Суркіси мають намір продати київське "Динамо" своєму соратнику, народному депутату Нестору Шуфричу. Сума угоди - 30 мільйонів. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Кирило Сазонов, передає УНН.

"Народ подейкує, що Нестор Шуфрич збирається купити київське Динамо у братів Суркісів. За тридцять мільйонів", - написав Сазонов.

Політолог зазначив, що дану інформацію Суркіси поки не підтвердили, а Шуфрич - і зовсім спростував.

"У коментарі ЗМІ сам Нестор Шуфрич все заперечує. Але ж він постійно бреше. Навіть про те, хто перший визнав незалежність України, вчора збрехав. Так що повірити Шуфричу - розвага на любителя ... ", - написав Созонов.

"Ну, і не виключаємо той факт, що якщо чутки правдиві, пан Нестор виступає формальним покупцем, а гроші іншої людини", - додав він.

Як писав УНН, раніше соцмережі активно відреагували на інформацію про можливий продаж "Динамо". Уболівальники з одного боку висловлювали думку про те, що клуб потрібно рятувати і можливо "йому буде краще без Суркісів", а з іншого боку були обурені тим, що управлінцем команди може стати соратник Віктора Медведчука - Нестор Шуфрич.

Українські Національні Новини

Спорт