politolog-pritula-ye-pereotsinenim-kandidatom-yakiy-ne-maye-perspektivi-prirostu-elektoralnoyi-pidtrimki

Політолог: Притула є "переоціненим" кандидатом, який не має перспективи приросту електоральної підтримки

 • 14563 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Претендент на посаду міського голови Києва Сергій Притула є "переоціненим" кандидатом, який не має перспективи суттєвого нарощування електоральної підтримки. Про це у своєму блозі написав політичний експерт Володимир Воля, передає УНН.

"Не на його (Сергія Притули - ред.) користь виглядає контекст його електорального поля, на якому густо й часто засівали тезу, що керувати потрібні не артисти й шоумени, а професіонали", - пише Воля.

Реальними претендентами на посаду міського голови є Віталій Кличка та Ірина Верещук, пише експерт. На їх фоні Притула є надто слабким, додає він.

"Артист і шоумен Притула виглядає дуже програшно у порівнянні зі спортсменом Кличком, який 5 років керував містом, та офіцером запасу Верещук (служила 5 років у ЗСУ), яка вже має досвід роботи на посаді міського голови, освіту юриста, закінчила магістратуру в академії державного управління та є доцентом кафедри політології в одному з київських національних університетів", - зазначив Воля.

Нагадаємо, букмекери приймають ставки на вірогідність зняття тих чи інших кандидатів з мерських перегонів у Києві. І поки що у цих прогнозах лідерську позицію тримає Сергій Притула. 

Українські Національні Новини

Політика